نکاتی برای انتخاب بهترین تشریفات عروسی

نکاتی برای انتخاب بهترین تشریفات عروسی

شاید شما هم این تصور را داشته باشید که افرادی به سراغ تشریفات عروسی می‌روند که پول زیادی برای این کار در نظر گرفته‌اند و اصلاً این کار یک کار تجملاتی است. ولی واقعیت این است که تعداد عروس و داماد هایی که بودجه زیادی ندارند که برای شب عروسی خرج کنند کم نیستند. با کمی تحقیق متوجه خواهید شد که این مؤسسات به نسبت خدماتی که ارائه می دهند هزینه دریافت می کنند و مصداق این مثل است که هر چقدر پول بدهید همان قدر آش می خورید. یعنی شما می توانید به یک مؤسسه تشریفات عروسی مراجعه کنید و متوسط هزینه‌ای که می خواهید برای شب عروسی تان در نظر بگیرید اعلام کنید، این مؤسسات نیز بهترین خدمات را با توجه به پولتان به شما پیشنهاد خواهند داد. در این مقاله از مجله عروسی به بررسی نکاتی در جهت انتخاب بهترین تشریفات عروسی خواهیم پرداخت.

– اولین نکته و مهم ترین مسئله در انتخاب بهترین تشریفات عروسی این است که اگر به فکر برگزاری مراسم عروسی تان به صورت خصوصی هستید که امکان مختلط بودن در آن است، بدانید که برگزاری مراسم عروسی مختلط قانونی نیست و قرارداد شما با دفتر تشریفات سند رسمی محسوب نمی شود و اگر کار به شکایت از مدیر تشریفات مجالستون رسید دستتون به جایی بند نیست پس در انتخاب هایتان به شدت دقت کنید و ابتدا لیستی از مورد اعتماد ترین، با سابقه ترین و خوشنام ترین موسسات تشریفات مجالس تهیه کنید.

– دومین نکته در انتخاب بهترین تشریفات عروسی اعتماد به تیم آنها است. این روزها برخی از موسسات تشریفات مجالس و کترینگ های عروسی برای جلب اعتماد مشتریان به آنها می گویند بخشی از هزینه خود را می توانید بعد از مراسم در صورت رضایت از کیفیت و کمیت خدمات پرداخت کنید البته این روش می تواند یک سوپاپ اطمینان برای زوج ها باشد اما اگر شب عروسی به خاطر عدم مدیریت صحیح یا اجرای غلط مراسم آبرویتان رفت به نظر شما اون پول باقیمانده می تواند ناراحتی شما را جبران کند؟ پرس و جو از دوستان و آشنایان و کسانی که تجربه قرارداد با اینگونه موسسات را داشتند می تواند نقش مهمی در انتخاب بهترین تشریفات عروسی شما داشته باشد.

– بعد از دیدن عکس ها و فیلم های عروسی که به عنوان نمونه کار تشریفات مجالس به شما نشان داده می شود، مدیر مجموعه تشریفات به شما پیشنهاد می کند تا در یک مراسم که توسط آنها طراحی و اجرا می شود شرکت کنید تا از نزدیک کیفیت غذا را تست کنید و از دیزاین ها و نحوه پذیرایی بازدید به عمل آورید. این پیشنهاد شامل نکات بسیار زیادی است که با رعایت کردن این نکات می توانید قدرت تصمیم گیری خود را افزایش دهید:

– حتما به مدیر تشریفات عروسی بفرمایید قصد دارید به عنوان تست در مراسمی شرکت کنید که منوی قیمت آنها دقیقا هم قیمت منوی انتخابی شما باشد. بارها دیده شده که عروس داماد با بودجه مثلا ۲۰ میلیونی را بردند به مراسمی با هزینه تقریبی ۵۰ میلیون، مشتری از همه جا بی خبر همه چیز را خوب دیده و قرارداد بسته و روز عروسی خودش دیده که ….

– حتی المقدور به باغی برای تست مراجعه کنید که همان باغ و سالن انتخابی شما باشد. چون باغ تالارها به لحاظ دکوراسیون و زیبایی با هم متفاوت است پس دلیل نمی شود باغی که با یک چیدمان و گل آرایی خاص خیلی شیک و زیبا شده، باغ انتخابی شما هم همانقدر رویایی شود مثلا شما باغی با ورودی ۴ میلیون انتخاب کردید ولی برگزار کننده شما را به یک باغ با ورودی ۲۰ میلیون تومانی برده و این شما را در انتخاب سردرگم و گمراه می کند.

– برای تست به همراه مدیر موسسه یک دور داخل مراسم نزنید و بیایید بیرون، حتما یکی دو ساعت در مراسم حضور داشته باشید و بعد مراسم، شده تا ۱ شب پشت در منتظر بایستید تا مهمان ها بیایند بعد با خانواده ها و اقوام عروس داماد درباره غذا، میوه، شیرینی و مدیریت مراسم سوالات خودتان را مطرح کنید.

– کیفیت و کمیت شام عروسی، میوه و شیرینی و … هم از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. وقتی برای تست تشریف می برید شما را دعوت می کنند تا در یک میز مشخص بشینید و بهترین جای غذا با شیک ترین تزئینات را برای تست می آورند تا شما میل کنید. این هم ملاک خوبی برای سنجش نیست به مسئول و برگزارکننده مجلس بفرمایید من می خواهم مانند بقیه مهمانها از میزشام استفاده کنم و از همان غذایی که به مهمان ها می دهید تست کنم اینجوری همه چیز را واقعی تر تست می کنید.

– فکر کنید برای تست غذا به مجلسی می روید که بهترین سرآشپز ایران را دارد و خوشمزه ترین غذا های ایرانی و فرنگی را سرو می کند اما تا حالا به این موضوع فکر کردید که اندازه غذا هم بسیار مهم است. بارها همه ما به مجالس عروسی دعوت شدیم که غذا بهمون نرسیده یا مثلا گوشت و مرغ تمام شده و فقط روی میزشام انواع برنج ها دیده می شد. پس شارژ کردن میزهای پذیرایی چه از نظر میوه، شیرینی، آب میوه، دسر، پیش غذا و چه از نظر خورشت ها و غذاها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. در جلسه تست حتما در هنگام سرو غذا به شارژ شدن میزشام توجه کافی داشته باشید و در طول مراسم به شارژ شدن دیس میوه و شیرینی، آب میوه و غیره.

– به گرم بودن غذا، به تمیزی روکش و کاور میزها و صندلی ها، به نحوه برخورد مهمانداران و تعداد آنها، به هماهنگی تیم های موزیک، عکاسان و فیلم برداران و تیم تشریفات دقت کنید. به ساعت نگاه کنید که آیا در زمان مناسب شام سرو شد یا زمان پذیرایی با میوه یا شیرینی به موقع بود و یا گروه موزیک آهنگ ها را متناسب با قومیت و سلیقه عروس داماد اجرا کرد یا خیر.

– تازه بودن گلها در دیزاین مجالس خیلی خیلی مهم است چون نماد زیبایی مراسم شما گل آرایی آن است. بسیار دیده شده موسسه ای در تاریخی عروسی داشته و همان گلها را برای مراسم فردا استفاده کرد. بنده خدا عروس داماد دومی با همان پول ولی گل پژمرده و پلاسیده روی میزها، جایگاه عروس داماد و ورودی باغ مشاهده می کنند. امکان دارد شما گل رز انتخاب کردید و هزینه ۵ میلیونی بابت گل آرایی پرداخت کردید ولی روز مراسم با گل ارزان تر روبرو شدید اینها همه تخلفات موسسات تشریفات عروسی است.

– آسانسور، پارکینگ، مسیردسترسی، آدرس آسان و سر راست از فاکتور های مهم انتخاب باغ عروسی است. پس موقع بازدید از باغ ها علاوه بر زیبایی به ستون ها که هر چقدر کمتر باشد بهتر است، سقف که هر چه بلندتر باشد بهتر است، سیستم سرمایشی و گرمایشی که هر چقدر جدیدتر باشد بهتر است، دقت کنید.

– خواهشاً اگر لیست تشریفات عروسی های ارزان قیمت را برای خود انتخاب کردید حتما حوصله به خرج دهید و همه را تک به تک ببینید، مقایسه کنید و به تست مراسم بروید. خیلی از منوی های ارزان و قیمت مناسب موسسات تشریفات دروغین هستند. سعی کنید انتهای مراسم با مهمان ها و یا عروس داماد از نزدیک صحبت کنید و در مورد میزان رضایتشان از نحوه عملکرد موسسه تشریفاتی سوال کنید. البته می توانید از صاحب تیم تشریفات بخواهید شماره تلفن چند تا از عروس داماد هایی که طی چند ماه اخیر مراسمشان توسط ایشان اجرا شده را در اختیار شما قراردهند تا بتوانید با آنها صحبت کنید. البته حتما در مورد صحت شماره ها باید قرارداد مستقیم آن مشتری را ببینید تا بتوانید با خیال راحت به آن اعتماد کنید.

– پس از انتخاب بهترین تشریفات عروسی باید کوچکترین موارد از تعداد غذا، وزن گوشت و مرغ، جنس برنج، میوه، شیرینی، گل آرایی و نوع گلها و هرچیزی که به فکرتان می رسد را در قرارداد رسمی با موسسه تشریفات قید کنید. به جای جوجه ۳۰۰ گرمی جوجه ۱۳۰ گرمی تحویل مهمانهایتان ندهند. به جای گل ارکیده در گل آرایی میزها و جایگاه عروس گل داوودی نزنند و به جای برنج ایرانی از برنج هندی استفاده نکنند. پس یکی از مهم ترین مطالب در متن قرارداد با بهترین تشریفات عروسی درج تمام جزئیات در مفاد قرارداد است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.