سالاد مرغ ویژه میز اردور عروسی


سالاد مرغ ویژه میز اردور عروسی

سالاد مرغ غذایی سبک و لذیذ است که می تواند میز اردور شب عروسی تان را رنگین کند. زرشک قرمز، کاهوی سبز، گردوی طلایی و گلابی زرد جلوه بسیار زیبایی به سالاد مرغ می دهند. وجود سینه مرغ هم باعث می شود سالاد شما یک وعده غذای کامل و مغذی باشد. در ضمن با کمی پنیر فتا و سس بالزامیک سالاد طعمی عالی پیدا می کند. تهیه سالاد مرغ خیلی راحت است و وقت چندانی هم نمی گیرد. با این مقاله از مجله جشن عروسی همراه باشید تا با طرز تهیه این سالاد مرغ لذیذ، رنگارنگ و شیک که ویژه میز اردور می باشد، آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ

سینه مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
کاهو ۱ دسته بزرگ
گلابی ۲ عدد
زرشک ۱ پیمانه
گردو (کمی تفت داده شده) ۱ پیمانه
پنیر فتا خرد نصف پیمانه

مواد لازم برای سس بالزامیک

سرکه بالزامیک ۳ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده ۱ حبه
روغن زیتون نصف پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد مرغ

ابتدا سینه مرغ ها را تمیز کنید و به صورت طولی نصف کنید تا ۴ لایه نازک مرغ داشته باشید. دو طرف مرغ را به مقدار دلخواه نمک و فلفل بپاشید. داخل یک تابه بزرگ ۱ قاشق روغن زیتون بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید. هر طرف از ورقه های مرغ را حدود ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا کاملاً پخته شوند. سپس آنها را به تخته گوشت منتقل کنید و بگذارید مرغ تا تهیه بقیه بخش های سالاد خنک شود. در آخر آن را به صورت تکه های کوچک خرد کنید. در تابه دیگری، گردوها را حدود ۵ دقیقه تفت دهید (مرتب هم بزنید) تا طلایی رنگ شوند سپس آنها را از روی شعله بردارید بگذارید تا خنک شوند.

کاهوها را بشویید و خرد کنید و در کاسه بزرگی بریزید. گلابی را اسلایس کنید و به آن اضافه نمایید. پس از آن، زرشک، گردوی بو داده، پنیر فتای خرد شده و مرغ های تکه تکه شده را اضافه کنید و همه مواد را به آرامی با هم مخلوط نمایید.

طرز تهیه سس سالاد مرغ

مواد لازم برای سس بالزامیک، خردل، روغن زیتون، سیر رنده شده، نمک و فلفل را در شیشه درب دار بریزید. درب شیشه را ببندید و آن را تکان دهید تا سس آماده شود. سس بالزامیک را روی سالاد مرغ بریزید و از سرو آن لذت ببرید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.