تزیین باغ عروسی با گل در فصل سرد

تزیین باغ عروسی با گل در فصل سرد

معمولا بیشتر گیاهان با فرا رسیدن فصل سرما به خواب زمستانی فرو رفته و فعالیت‌های حیاتی خود را محدود می‌کنند. این بدان معنا است که باغ عروسی ها، دیگر طراوت و زیبایی فصول گرم سال را ندارند. در چنین وضعیتی با منظره نه چندان زیبایی روبرو خواهیم شد. با این حال دو راه بیشتر نداریم یا باید منتظر باشیم تا فصول سرد سال تمام شود تا ما دوباره با گل‌های زیبا رو‌به‌رو شویم که البته این انتظار کمی طولانی خواهد بود. یا اینکه برای رفع این مشکل از گل‌هایی استفاده کنیم که در فصول سرد سال نیز گل می‌دهند و زیبایی خاصی را به باغ عروسی مان می‌بخشند. این گونه گل‌ها در شرایط آب و هوایی سرد سازگاری خوبی از خود نشان می‌دهند و می‌توانند در چنین شرایطی گل دهی کنند. در ادامه این مطلب از مجلهعروسی شما را با چند نوع از بهترین گل‌های زیبا و سازگار با فصل سرما آشنا می‌کنیم تا از نعمت زیبایی گل‌ها در فصل سرد سال نیز بی‌بهره نباشید. وجود گل‌های رنگی آن هم در ماه‌های سرد سال می‌تواند روحیه مضاعفی را برای مهمانان ایجاد کند.

گل همیشه بهار

گل همیشه بهار که گیاهی یک ساله است، در فصل پاییز و زمستان در روزهایی که خیلی سرد نباشد از ساعت ۹ الی ۱۰ صبح باز می شود و تا ساعت ۴ الی ۵ بعدازظهر به این حالت می‌ماند. این گل پس از این ساعت بسته می‌شود. نارنجی کلاسیک و زرد روشن از شاخصه‌های رنگ گل برگ‌های گل همیشه بهار است. این گیاه از آفتاب ضعیف روزهای سرد نهایت استفاده را می‌برد.

گل سینرر یا سینره

این گل با رنگ‌های تند، زننده و متنوعی که دارد، می‌تواند زیبایی خاصی به تزیین باغ عروسی تان ببخشد. گل سینرر دارای رنگ‌هایی چون سفید، صورتی، قرمز، آبی، ارغوانی و بنفش است.

گل سیکلامن

گل سیکلامن دارای شکوفه‌هایی با رنگ‌های متفاوتی است. گستردگی شکوفه‌های این گل بین رنگ‌های سفید، صورتی، قرمز بوده و طرح گل‌های آن شبیه به انتهای تیر کماندارن و یا شبیه به بال پروانه ها است.

گل مروارید یا مینای چمنی

این گل با ساختار گوشت آلود و چابک لبه گلبرگ هایش شناخته شده است. این گل می‌تواند روی چمن‌ها رنگ‌های بسیار زیبایی را رقم بزند. برگ‌های سبز تیره آن ۳ الی ۶ سانتی متر طول دارند و بوته این گل تا عرض ۲۰ سانتی متر را فرا می‌گیرد. رنگ گل‌های آن، صورتی، جگری، قرمز، سفید بوده و روی ساقه به طول ۳ الی ۱۵ سانتی متری قرار می‌گیرد.

گل اریکا

گل اریکا با برگ‌های کوچک و سوزنی شکلش با گل‌های ریز فرورفته در آن قابل شناسایی است. این گیاه کوچک ماندگاری خوبی دارد. ارتفاع بوته این گل به بیش از ۱۵ سانتی متر نمی‌رسد، همچنین پهنای بوته‌های آن از ۱۵ الی ۲۵ سانتی متر تجاوز نمی‌کند. این گیاه نیاز به خاک اسیدی دارد. در ضمن خاک ماسه‌ای اصلاح شده با مواد آلی برای رشد این گیاه بسیار ایده آل است. گل اریکا نیاز به آبیاری دقیق و منظم دارد این گیاه خشکی خاک را نمی‌تواند تحمل کند. از این رو خاک این گل باید همیشه مرطوب باشد.

گل خربق

گل خربق دارای شکوفه‌های زیبایی در فصل زمستان و بهار است. گل‌های خربق به شکل فنجانی هستند که گاها به سمت روبرو و یا به سمت پایین رشد می‌کنند. گل‌های این گیاه از رنگ سفید و سبز به رنگ‌های صورتی و قرمز و حتی بنفش تیره تبدیل می‌شوند. گل‌های این گیاه به مرور زمان به رنگ سبز تبدیل می‌شوند. این گیاه قادر است، زیر نور مستقیم آفتاب و یا در سایه و وضعیتی بین سایه و آفتاب را نیز تحمل کند.

گل خشخاش

این گیاه با ساقه بلند و بدون برگی که روی آن یک گل بزرگ رشد کرده است، در خلیج‌های ایسلند نیز رشد می‌کند. این گل در باد تکان‌های زیادی دارد و جزء گل‌های سردسیری شناخته شده است. این گل که معروف به گل ایسلندی است، ۳۰ الی ۶۰ سانتی متر رشد می‌کند و گل‌های آن به رنگ کرم، نارنجی، صورتی، قرمز، salmon(به گستره وسیعی از رنگ زرد و نارنجی تا صورتی روشن را رنگ سالمون می‌گویند)، زرد و سفید است و به دلیل تنوع رنگی زیادش می تواند در تزیین باغ عروسی مورد توجه قرار گیرد. این گل نیاز به تابش مستقیم نور خورشید دارد و میزان آبیاری آن نیز متوسط است. گل خشخاش ایسلندی در شرایط آب و هوای سرد و ملایم در پاییز و زمستان گل می‌دهد.

گل نمسیا

گل نمسیا تا ۶۰ سانتی متر رشد می‌کند و پهنایی به حدود ۳۰ سانتی متر را پوشش می‌دهد. از خصوصیات این گیاه این است که دارای برگ‌های سبز روشن و ساقه‌های صافی است. تمام گونه‌های گل نمسیا به خاک خشک و نور مستقیم خورشید نیاز دارند. برخی از گونه‌های نمسیا دارای گل‌های بسیار معطری هستند. این گل قادر است در هوای خفیف زمستانی زندگی کند.

گل کلم زینتی

گل کلم زینتی با برگ‌های غول پیکر که دارای تنوع رنگی بسیار جالبی است، می‌تواند در طول فصل سرما زیبایی خاصی به حیاط منزل و یا گلدان‌های شما بدهد. رنگ‌های برگ این گل سفید، بنفش، ارغوانی، کرم زرد و زیتونی است. این گیاه تحمل زیادی در فصل زمستان دارد و با رنگ‌های شاد و جذابی که دارد، می‌تواند زیبایی خاصی را در فصل زمستان به تزیین باغ عروسی شما بدهد. این گل قادر است تا ۳۰ الی ۶۰ سانتی متر رشد کند. جذابیت و درخشندگی رنگ برگ‌های این گل در فصل زمستان جلوه زیباتری به خود می‌گیرد. این گیاه در آفتاب کامل رشد می‌کند اما توانایی زیستن در سایه را نیز دارد. فقط گل برگ‌های آن در سایه از هم فاصله می‌گیرند و فرم خود را تا حدودی از دست می‌دهند.

گل بنفشه

این گل می‌تواند بین ۱۵ الی ۲۵ سانتی متر رشد کند و دارای تنوع رنگی جذابی نیز است که می‌تواند در فصول سرد سال گلدهی کند. گل بنفشه در شمال ایران به صورت خودرو رشد می‌کند. امروزه دانشمندان با دستکاری ژنتیکی آن به ترکیب رنگ‌های زیادی دست یافته‌اند، حتی در برخی از گونه‌های بنفشه یک بوته دارای دو الی چند رنگ است. این گل همچنین خاصیت دارویی نیز دارد. از این رو طرفداران زیادی در جهان پیدا کرده است. اگر شما بخواهید از تنوع رنگی گسترده آن در باغ عروسی خود استفاده کنید، جلوه و زیبایی خاصی را به آن خواهید بخشید.

پریموس انگلیسی

بیشتر گل‌های پریموس در فصل بهار و تابستان گل می‌دهند اما گل پریموس انگلیسی می‌تواند در فصل زمستان نیز گل بدهد. گل‌های دایره‌ای شکل آن یا به تنهایی و یا به صورت دسته‌ای از یک گلدان سبز به وجود می‌آیند. پریموس انگلیسی تقریبا در هر رنگی ظاهر می‌شود، طول این گل ۲۰ الی۳۰ سانتی متر بوده و توانایی پوشش سطحی به عرض تقریبا ۲۳ سانتی متر را دارد. گل‌های دایره‌ای به تنهایی و یا به صورت خوشه‌ای از یک گلدان سبز بوجود می‌آیند. پریموس انگلیسی تقریبا در هر رنگی ظاهر می‌شود و از ۸ تا ۱۲ اینچ و ۹ اینچ گسترده می‌شود. این گیاه قادر است، در زیر نور خورشید و حتی سایه رشد کند. نیاز به آب این گل کاملا معمولی است. همچنین گل پریموس انگلیسی به گل پامچال مغربی نیز معروف است.

چالش ۳۰ روزه برای بازگشت عشق

چالش ۳۰ روزه برای بازگشت عشق

 

برای بیشتر شدن صمیمیت و عشق در زندگیتان چالش ۳۰ روزه عشق را تجربه نمایید

شاید ازدواج مرحله سختی از زندگی باشد اما اگر هر دو نفر در جهت تقویت و بهبود رابطه تلاش کنند به نتایج بسیار مطلوبی می رسند. اگر در دوست داشتن همسرتان تلاش نمایید خواه ناخواه رابطه عاطفی شما بهتر خواهد شد. برای رسیدن به این هدف این چالش ۳۰ روزه برای بازگشت عشق را انجام دهید. هر روز یکی از موارد را به کار ببرید تا در پایان ماه از نتایج آن بهره مند شوید. نگران نباشید این کارها نه سخت است و نه وقت گیر بلکه سرگرم کننده و بسیار هیجان انگیز هستند. فقط باید در این کار تداوم داشته باشید و هر روز آن ها را انجام دهید.

وقتی بیدار می شوید از همسرتان بپرسید: برای این که روز خوبی داشته باشی چه کاری از دست من بر می آید؟
بنشینید و در تقویم برای یک شب بیرون رفتن برنامه ریزی نمایید.
یک روز را بدون انتقاد از همسرتان بگذرانید.
روزی که با هم در خانه هستید تمام ابزارهای الکترونیک (موبایل، تلویزیون، کامپیوتر) را خاموش نمایید.
همسرتان را ماساژ دهید.
برای او یک یادداشت کوتاه بنویسید.
وسط روز برای او یک پیام عاشقانه ارسال کنید.
یک وعده غذا را با همکاری هم درست کنید.
یک روز کامل تمرکزتان را روی محبت به همسرتان بگذارید.
از همسرتان تعریفی بکنید که تا کنون به زبان نیاورده بودید.
یک شعر یا داستان بخوانید و درباره آن بحث کنید.
یک وعده نهار رستوران بروید.
با یک هدیه کوچک همسرتان غافلگیر نمایید.
یک روز کامل را بدون گله و شکایت در مقابل همسرتان بگذرانید.
آلبوم عکس های قدیمی را با هم تماشا نمایید.
یکی از کارهای خانه که همسرتان از آن متنفر است را انجام دهید.
با هم به پیاده روی یا دوچرخه سواری بروید.
از همسرتان به خاطر چیزی که تحسین می کنید تشکر کنید.
با هم ورزش کنید.
یک روز کامل صبر و تحملتان را نسبت به همسرتان بالا ببرید
یک گفتگوی بدون وقفه نیم ساعته داشته باشید.
بدون این که مقصد خاصی را در نظر داشته باشید با ماشین بیرون بروید.
از همسرتان بپرسید امروز به چه کمکی نیاز دارد.
با هم یک عکس خنده دار بگیرید.
بازی کنید.
از همسرتان اهداف و رویاهایش را بپرسید.
از او بپرسید برای بهتر شدن رابطه چه کاری می تواند انجام دهد.
با همکاری هم یک کار خلاقانه انجام دهید.
یک روز کامل شنونده خوبی برای همسرتان باشید.
به بخش هایی از این چالش ۳۰ روزه برای بازگشت عشق بیشتر فکر کنید.

ویژگی های یک همسر خودخواه

میزان شیر خوردن کودک چقدر باید باشد ؟ 
نحوه صحیح شیر خوردن نوزاد یکی از عوامل مهم برای رشد و شکوفایی کودکان می باشد. بیدار کردن یا نکردن نوزاد برای شیر خوردن به سن، وزن و وضعیت سلامت کودک بستگی دارد. اکثر نوزادان در روزهای اول پس از تولد مقداری از وزن خود را از دست می دهند.

شیر خوردن نوزاد

تا زمانی که نوزاد بتواند این کاهش وزن را جبران نماید، یعنی تا هفته اول پس از تولد، باید به طور مکرر به او شیر دهید.
بنابراین اگر زمان شیر نوزاد رسیده و او خواب است، بیدارش نمایید. به ویژه اگر مدت زمان خواب او معمولا بیش از ۴ ساعت طول کشیده باشد.اگر کودک توانسته است یک الگوی وزن گیری پیدا کند، می توانید صبر کنید تا از خواب بیدار شود. بیشتر نوزادان به ۸ تا ۱۲ وعده شیر با فاصله زمانی ۲ تا ۳ ساعت نیاز دارند.

شیردهی مکرر، ۲ فایده اصلی دارد:
گریه نوزاد کمتر نشان دهنده گرسنگی اوست. هرچه زودتر از زمان گرسنه شدن به او شیر دهید، کمتر نیاز به آرام کردن او خواهید داشت. به اولین علایم گرسنگی او توجه نمایید. تکان خوردن، ناآرامی کردن، مکیدن و حرکت دادن لب ها همگی نشان از گرسنگی خواهد بود.

میانگین شیرخوردن نوزادان
*شیردهی مکرر باعث افزایش ذخیره شیر مادر می شود. نوزادان نیز برحسب عادت ترجیح می دهند تعداد دفعات بیشتری شیر بخورند.

تا چه زمانی بچه ها شب ها هم شیر می خورند؟
بعد از اینکه غذای سفره در برنامه تغذیه کودک قرار گرفت، دیگر دلیلی برای بیدار شدن او در طول شب وجود نخواهد داشت.

توجه داشته باشید که اگر نوزاد در این زمان هر شب بیدار می شود علت آن گرسنگی نیست

فواید شیر دهی مکرر به نوزاد
اگر نوزاد شما به تازگی نیمه های شب بیدار می شود و عادت همیشگی او نبوده، شاید در مرحله ای از رشد (مثلا دندان درآوردن) قرار دارد… سرماخوردگی و بیماری هم می تواند خواب شب نوزاد مختل نماید.

گاهی بیدار شدن شبانه کودک به علت عدم توجه کافی به اوست. بنابراین راه هایی برای ابراز علاقه به کودک پیدا نمایید… به هر صدا یا حرکت کودک به هنگام خواب واکنش نشان ندهید و اجازه دهید به تنهایی با بعضی رویداد ها مواجه شود.

بهتر این است بعد از شروع غذای سفره، شیردهی به اولین کار بعد از بیدار شدن و آخرین کار قبل از خواب کودک محدود شود.

آموزش بستن پاپیون با استفاده از کراوات

آموزش بستن پاپیون با استفاده از کراوات

بسیاری از آقا داماد ها علاقه دارند در شب عروسی شان به جای کراوات از پاپیون استفاده کنند. پاپیون نیز از خانواده کراوات گره دار است و برای آراستن هر چه بیشتر لباس داماد مورد استفاده قرار می‌گیرد. نحوه استفاده از آن آسان‌تر از کراوات بوده و برای مدت بیشتری در طول جشن عروسی فرم خود را حفظ می کند. پاپیون اساساً برای مناسبت های رسمی پوشیده میشود اما امروزه محبوبیت استفاده از آن در لباس روزمره نیز افزایش پیدا کرده است. در این مقاله از مجله عروسی قصد داریم به آموزش بستن پاپیون با استفاده از کراوات پاپیونی بپردازیم، پس با ما همراه باشید.

آموزش بستن پاپیونآموزش بستن پاپیون

۱- ابتدا کراوات پاپیونی را دور گردنتان به شکلی تنظیم کنید که سمت چپ آن کوتاهتر از سمت راست باشد. ما برای راحتتر شدن آموزش، لبه سمت راست را A و لبه سمت چپ را B نام گذاری می کنیم.
۲- A را به صورت ضربدر از روی B رد کنید و به سمت راست بدنتان ببرید.
۳- سپس A را زیر B بیاورید و از میان حلقه گردن بالا ببرید.
۴- در محل اتصال، B را یک بار به سمت چپ و یک بار دیگر به سمت راست تا کنید.
۵- A را مستقیم روی وسط شکل گره که از B ساخته شده است به سمت پایین بیاورید.
۶- A را به پشت به سوی قفسه سینه تا بزنید و تای زده شده را با نیشگون بگیرید.
۷- لبه ای که با نیشگون گرفته شده است (A) را از میان حلقه پشت B عبور دهید.
۸- قسمت های تا زده شده گره را برای محکم کردن آنها بکشید.
۹- در انتها، پاپیون را تنظیم کنید و مطمئن شوید که دو طرف آن با یکدیگر مطابقت دارد.
۱۰- به این صورت پاپیون شما به زیبایی بسته شد.

طرز تهیه ساندویچ پنیری گوشت و فرانکفورتر

طرز تهیه ساندویچ پنیری گوشت و فرانکفورتر

طرز تهیه ساندویچ پنیری گوشت و فرانکفورتر بسیار ساده است و به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کنید. فرانکفورتر از خانواده سوسیس ها به حساب می آید که به سه روش می توان آن را طبخ کرد. می توانید آن را گریل، هواپز یا سرخ کنید و در هر سه حالت از طعم لذیذ آن لذت ببرید. در این مقاله از مجله جشن عروسی به طرز تهیه ساندویچ پنیری گوشت به همراه فرانکفورتر خواهیم پرداخت پس مثل همیشه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ

سوسیس فرانکفورتر ۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
پنیر خامه ای ۱ پیمانه
پنیر چدار رنده شده به مقدار لازم
پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۳ حبه
پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سبز ۴ عدد
سس گوجه فرنگی به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
نمک به میزان لازم

طرز تهیه ساندویچ

ابتدا سوسیس های فرانکفورتر را خرد کنید و سپس آن ها را به همراه پیاز خرد شده در مقداری روغن تفت دهید. بعد از آن که آن ها را کمی تفت دادید گوشت چرخ کرده، سیر خرد شده، فلفل سبز خرد شده، پاپریکا، پودر سیر و نمک را به آن اضافه کنید و آن ها را به خوبی با هم تفت دهید. پنیر خامه ای را اضافه کنید و ترکیبتان را خوب هم بزنید و سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

هر یک از نان های ترتیلا را با مقداری از مواد تهیه شده پر کنید و در آخر یک لایه پنیر چدار رنده شده روی آن بپاشید و سپس نان ها را رول کنید. در انتها نان های رول شده را در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند و آن را با سس کچاپ میل نمایید.

توجه : شما می توانید نان ترتیلا را از فروشگاه ها خریداری نمایید ولی اگر دلتان می خواهد این نان خوشمزه را در منزل تهیه کنید در ادامه نیز با مجله عروسی همراه باشید.

طرز تهیه نان ترتیلا

تنها با مخلوط کردن آب و آرد ذرت می توانید چنین نان خوش طعمی درست نمایید. آرد ذرت را در اغلب مغازه‌هایی که لوازم شیرینی پزی می فروشند می‌توانید پیدا کنید. توجه کنید که دو نوع آرد ذرت در فروشگاهها وجود دارد آرد ذرت زرد و سفید. برای تهیه ترتیلا حتما از آرد ذرت سفید استفاده کنید. این نان می تواند عضو مهمی در میز اردور شما باشد (می توانید آن را با یک سس غلیظ یا به دلخواه نوعی دیپ سرو کنید). با این نان می‌توانید انواع مختلفی از اسنک، ساندویچ و تاکو را درست کنید.

گاهی به خمیر، نمک و روغن هم اضافه می‌کنند که به طبع خمیر نرم‌تر می‌شود. اگر دوست دارید بیشتر راجب ترتیلا بدانید به این لینک مراجعه کنید.

مواد لازم

آرد ذرت
۱¾ پیمانه
آب
۱⅛پیمانه

با این مقدار مواد می توانید ۱۵ نان ترتیلا درست کنید که برای ۴ تا ۵ نفر کفایت می کند.

طرز تهیه نان ترتیلا

در یک کاسه متوسط آرد ذرت را با آب داغ مخلوط می کنیم تا کاملاً با هم ترکیب شوند. سپس خمیر را منتقل می‌کنیم به یک سطح صاف و تمیز، سپس خمیر را خوب ورز می دهیم تا زمانی که صاف و یکنواخت شود به طوری که اگر به آن فرم می‌دهیم، آن را حفظ کند.
اگر خمیر حالت چسبندگی زیادی داشت کمی آرد به آن اضافه نمایید و اگر خمیر خشک بود، نم نم کمی آب به آن اضافه کنید.
سپس خمیر را با یک پوشش پلاستیکی خوب می پوشانیم و برای مدت ۳۰ دقیقه خمیر را کنار میگذاریم تا خمیر ور بیاید. گریل یا تابه چدنی را در با دمای متوسط رو به زیاد، گرم و آماده می کنیم.
پوشش پلاستیکی خمیر را برداشته و خمیر را به ۱۵ گلوله هم اندازه تقسیم می‌کنیم. خمیرها را بین دو دست فشار داده و به وسیله وردنه، گلوله‌‌ها را پهن و صاف می‌کنیم تا به ضخامت ۴ میلیمتر برسد.
خمیر آماده شده را در تابه چدنی داغ قرار می‌دهیم و حدود ۳۰ ثانیه اجازه می‌دهیم خمیر پخته شود رنگی نزدیک به قهوه‌ای بگیرد سپس نان‌ را برگردانده تا طرف دیگر نان هم ۳۰ ثانیه بپزد. سپس نان را داخل یک بشقاب می گذاریم و اینکار را با تمام خمیر‌ها انجام می‌دهیم.
اگر نان‌ها را زود از روی اجاق برنداریم و رنگ آن تیره شود، بلافاصله خشک شده و قابل استفاده برای ساندویچ و تاکو نمی‌باشد.
نان‌ها را داخل یک حوله یا پارچه نخی تمیز قرار می‌دهیم تا تازه و گرم بماند و تا زمان سرو نرم بودن خود را حفظ کند.